Kjell Karlsson Sweden

 

Hello and welcome to my website.  My name is Kjell Karlsson from Sweden.  I live in a little town, Tibro, in southern Sweden. In 1985 I was visually impaired and needed to have something to do.  I got a computer Atari 1024 and a midi synth by which I began to make my own music, playing various instruments. For several years I had a large site datamusic.org with my music, I finished this while I found a site kompoz.com.  Here I met a large number of musicians who liked my music and we produced a large number of songs.

Unfortunately, my health became much worse.  My hearing is very poor.  In 2018 I discovered that I had 2 cancers in my body, necessitating removal of a kidney and coping with aggressive cancer in my bladder.


 

Hej och välkommen till min webbplats. Jag heter Kjell Karlsson från Sverige. Jag bor i en liten stad, Tibro, i södra Sverige. 1985 var jag synskadad och behövde ha något att göra. Jag fick en dator Atari 1024 och en midi-synth där jag började göra min egen musik och spelade olika instrument. Under flera år hade jag en stor webbplats med min musik, jag slutade detta jag hittade en webbplats kompoz.com. Här träffade jag ett stort antal musiker som gillade min musik och vi producerade ett stort antal låtar.

Tyvärr blev min hälsa mycket värre. Min hörsel är väldigt dålig. År 2018 upptäckte jag att jag hade två cancerformer i kroppen, vilket behövde ta bort en njure och hantera aggressiv cancer i urinblåsan. För att få en sammanställning av all musik jag producerade har jag börjat https://kjellsmusic.com

Tack till min familj för att jag får vara med er..

Familjen Karlsson

Familjen Karlsson